........................................

مواعيد المبارة :

 بتوقيت القاهرة
6:00 مساءا
بتوقيت جرينتش

4:00 مساءا
بتوقيت مكة المكرمة 
7:00 مساءا
...................................................

للمشاهدة المباريات اليوم الاخري 
..........................................................
عندك 3 قنوات اتفرج علي الي انت عاوزو  XD 

ياريت الضغط علي ليك بعد المشاهدة



............................
نتمني لكم مشاهدة طيبة 
وانتظرو باقي المباريات 
حصريا علي العطار اون لاين 
............................